Okresní kolo soutěže ve stolním tenise

Okresní kolo soutěže ve stolním tenise
21. 10. 2015
Nejlépe hrají stolní tenis na gymnáziu a MOA ...

To potvrdilo okresní kolo soutěže středoškolských týmů ve stolním tenise, které uspořádal DDM Rakovník ve spolupráci s MOA Rakovník v Jandačově sále rakovnické sokolovny.

V kategorii dívek své soupeřky převálcovalo trio z Masarykovy obchodní akademie Valerová, Krejčová a Šubrtová, ve finále pak ekonomky porazily SZeŠ Rakovník 3:1, bronz bralo rakovnické gymnázium. Z jednotlivkyň pak nejvíce bodů posbíraly během zápasového maratonu Čechová ze SZeŠ a Valerová z MOA.

Mezi sedmi družstvy chlapců kralovali studenti z GZW Rakovník ve složení Podestát, Skála, Kholl a Jeníkovský, kteří ve finále přehráli opět stříbrné rakovnické zemědělce, třetí místo obsadili reprezentanti z křivoklátských lesů SLŠ. Bez jediné porážky absolvoval turnaj Podestát z GZWR, druhým nejúspěšnějším se stal Činčura ze SZeŠ.

"Celý turnaj měl slušnou úroveň, zejména pak finálové zápasy o umístění, studenti si zahráli dost a dost a strávili i se svými učiteli tělocviku příjemné sportovní dopoledne. Přeborníci okresu pak letos postupují i do krajského kola," zhodnotila středoškolské přebory Monika Bechnerová ze sportovního oddělení DDM Rakovník.