Můžeš podnikat

Můžeš podnikat
20. 11. 2023

Již tradičně v rámci projektu "Můžeš podnikat" dostali žáci 3. ročníku užitečné a praktické rady od podnikatelů z praxe...

V rámci projektu Můžeš podnikat navštívili dne 16. 11. 2023 naši školu dva podnikatelé, kteří studenty třetích ročníků seznámili se svými podnikatelskými aktivitami, jak se k podnikání dostali a především co podnikání obnáší. Jednalo se o pana Ing. Zdeňka Sládka, majitele digitální grafické firmy Studio Protein, s.r.o., která pomáhá firmám při budování obchodních značek, dává značkám loga a vizuální identitu, obaly, weby, appky, supertiskoviny nebo elektronické prezentace, tzn. podle vyjádření majitele studia "Z nevýrazného dělá výrazné."
Druhým řečníkem byl pan Michael Rada, který je zakladatelem projektu Mezinárodního Obchodního Centra Udržitelného Rozvoje (IBCSD LAB s.r.o.), jehož cílem je vytvoření světa bez odpadů a plýtvání ve všech jejich podobách. 
Obě vystoupení byla velmi zajímavá, což dokládá i velké množství otázek, kterými studenti oba podnikatele zahrnuli. Projekt můžeme označit jako velmi úspěšný a již se těšíme na další ročník.