Oblastní kolo v Pišqworkách

Oblastní kolo v Pišqworkách
23. 11. 2018
V pátek 23. listopadu se naše tři týmy zúčastnily oblastního kola ...


V pátek 23. listopadu se naše tři týmy zúčastnily oblastního kola v Pišqworkách, které se uskutečnilo na GZW v Rakovníku.

Tým „ Zelenáčů“ tvořili ostřílení studenti z vyšších ročníků (F. Havlíček coby kapitán, D. Kouba, F. Gründwald, D. Nollová a L. Petrlíková) a dva zbývající týmy „Pěšáci“ a „Partička“ sestavili studenti z 1. L (jeden tým děvčat – M. Štíbrová jako kapitánka ze 4.L a pod jejím vedením děvčata z 1. L –  T. Gebhartová, J. Podšteflová, D. Sinevičová, V. Šeplavá a jeden tým chlapců – kapitán týmu J. Erben, dále pak M. Melč, F. Krátký, D. Bondar a J. Šetina). Poslední dva jmenované týmy jsou na naší škole nováčky, žáci se turnaje zúčastnili poprvé a šli tak říkajíc okouknout terén a nasát atmosféru.

Hry se účastnilo celkem 10 týmů. Soutěž začala čtyřmi turnaji v rámci čtyř základních skupin. Z každé základní skupiny pak postoupil jeden tým do play-off. „Zelenáči“ a „Partička“ se probojovaly do užšího kola. Zajímavý byl zápas mezi naší „Partičkou  a „Los Pišqworkos“, který nenechal nikoho ze zúčastněných chladným. Matějovi Melčovi však nakonec štěstí nepřálo a tak do dalších bojů postoupili „Los Pišqworkos“.

Na stupně vítězů jsme sice nestoupli, ale zato jsme si z chutí zahráli a užili si to. Sláva vítězům, čest poraženým!

 

Oblastní kolo v Pišqworkách