Sportfestgames 2017

Sportfestgames 2017
01. 06. 2017
V rámci studentské výměny MOA Rakovník - Staatliche Realschule Hilpoltstein ...

V rámci studentské výměny MOA Rakovník - Staatliche Realschule Hilpoltstein se na přelomu května a června uskutečnila středoškolská sportovní olympiáda SPORTFESTGAMES 2017, které se kromě výše uvedených škol zúčastnil i dívčí a chlapecký tým Integrované střední školy Rakovník doplněný o sportovce ze Střední zemědělské školy Rakovník. Od pondělí do čtvrtka byly v tělocvičně školy a na Tyršově koupališti k vidění líté boje ve stolním tenisu, badmintonu, basketbalu, florbalu, beachvolejbalu a beachfotbalu. Výsledky jednotlivých turnajů pak rozhodly o celkovém pořadí týmů v soutěži družstev.

SOUTĚŽ DRUŽSTEV – DÍVKY
1. MOA Rakovník - 15 bodů
2. ISŠ Rakovník - 9 bodů
3. Realschule Hilpoltstein - 7 bodů

SOUTĚŽ DRUŽSTEV – CHLAPCI
1. MOA Rakovník - 15 bodů
2. ISŠ Rakovník - 10 bodů
3. Realschule Hilpoltstein - 5 bodů

Srdečně děkujeme Městu Rakovník a Česko – německému fondu budoucnosti za finanční podporu studentské sportovní olympiády Sportfestgames 2017.

Velký dík zaslouží i Emanuel Vambera, Tomáš Růžička, Jaroslav Hamouz a Veronika Benešová za perfektní organizaci sportovních soutěží a Kateřina Pelcová za fotografování během celé olympiády.

Zvláštní dík patří i Robertu Kupkovi, učiteli ISŠ Rakovník, kterému se ve velmi krátké době podařilo sestavit pro Sportfestgames 2017 sportovní tým chlapců a dívek.