Vodácký kurz

Vodácký kurz
17. 06. 2017
Za novými a úžasnými zážitky vyrazili dva kantoři se studenty třetích ...


Za novými a úžasnými zážitky vyrazili dva kantoři se studenty třetích ročníků na jih Čech na řeku Vltavu. Z Vyššího Brodu jsme se vydali do Rožmberku, který jsme si navečer prošli a pokochali se krásnými výhledy na údolí řeky.

Další den nás čekala dlouhá cesta do Českého Krumlova plná prožitků a míst z Rafťáků. Večerní procházka po romantických místech Krumlova navodila u všech příjemnou náladu a pohled na město od zámku byl neopakovatelný. To jsme netušili, že pohled tento předčí prožitky z řeky při dopoledním proplouvání městem. Následný večer jsme se utábořili na krásném přírodním tábořišti pod zříceninou hradu Dívčí Kámen, kde se točilo i několik pohádek a filmů.

Druhý den ráno nás čekal výšlap na vrchol hory Kleť, který byl zpestřen i lanovkou na vrchol hory a poté i pohledy do okolí z rozhledny. Ještě tentýž den jsme namočili lodě a poslední kousek do Boršova jsme si vychutnali v pěkném prostředí rychle tekoucí řeky. Krásná příroda, nádherné zážitky, vodácké dovednosti, to vše je nezapomenutelné a určitě pro studenty motivující k návratu na tyto místa.